Acasă Decorațiuni Mobilier Birouri Pentru Acasă – Ce birou să-ți cumperi dacă lucrezi de acasă

Birouri Pentru Acasă – Ce birou să-ți cumperi dacă lucrezi de acasă

Vei începe să lucrezi de acasă sau faci asta deja? Super tare! Din acest articol vei descoperi 7 birouri pentru acasă pe care chiar merită să dai banii.

Să lucrezi de acasă e un lux! E fantastic și minunat. Tot mai mulți oameni încep să facă acest lucru, datorită internetului. Însă în același timp, acest moft vine la pachet cu o doză mare de responsabilități, cum ar fi auto-disciplina.

Dar până la urmă, tot ce contează e să ai un birou frumos, numai al tău, care să te inspire și să te motiveze în fiecare zi. Am ales pentru tine cele mai potrivite birouri pe care poți să le cumperi online.

Dar până să ajungi la ele, mai sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le știi.

Ce trebuie să știi înainte de a-ți cumpăra un birou pentru acasă

  • Dacă-l cumperi online, acesta va veni dezasamblat și probabil vei avea nevoie de câteva unelte (în principiu, o șurubelniță și un ciocănel) și de încă o persoană pentru a-l asambla
  • Măsoară întotdeauna locul în care vrei să-l amplasezi și ia-ți un birou conform cu aceste măsurături
  • Unele fotografii de produse s-ar putea să fie înșelătoare, în sensul că uneori se pun pe birou obiecte de dimensiuni foarte mici, ca biroul să pară mai mare (de ex. unele notebook-uri)

Cam acestea sunt cele mai importante aspecte de care să tii cont atunci când cauți birouri pentru acasă.

Ești curios să descoperi birourile? Hai să le vedem!

selectie de birouri pentru acasa

Birouri Pentru Acasă – Selecția Home Advice

Am făcut o cercetare de piață, și din multitudinea de birouri pe care le poți cumpăra online, le-am ales doar pe cele mai bune. Cu siguranță îți vei găsi un birou potrivit pentru tine.

1. Birou de tip masă PC Nano

Birou de tip masă PC Nano - cele mai bune birouri pentru acasă - birouri ieftine

Acesta este probabil cel mai ieftin birou pentru acasă. L-am ales pentru prețul foarte mic de care dispune. De fapt, este doar o masă creată special pentru laptop.

Este un mini-birou perfect pentru spațiile înguste, pentru camera copiilor sau pentru un apartament pe care-l vei închiria.

Are doar 90cm din stânga până în dreapta, așa că nu-ți vor încăpea foarte multe lucruri pe el, în afară de laptop. Dispune de o cromatică interesantă și prezintă 2 rafturi une poți depozita cărți și alte decorațiuni.

În concluzie, este un birou care-și face treaba excelent, pentru banii pe care-i dai pe el.

Află mai multe despre acest birou

2. Birou Malcolm

 Birou Malcolm - selectie de birouri pentru acasa - birouri vintageTrebuie să spunem de la început că Biroul Malcom este favoritul nostru. Simplitatea sa îmbinată cu cromatica lemnoasă îi dau un aer de business. Pur și simplu îți dă motivația de care ai nevoie pentru a lucra la proiectele tale.

Dacă ești un freelancer, programator sau lucrezi pur și simplu pe internet, va fi o plăcere să stai la acest birou, mai ales dacă ai un scaun de birou foarte confortabil.

Aspectul pe care-l iubim la acest birou este că are personalitate. Dacă te vei uita mai atent, pe ușa sa se pot distinge câteva însemnări discrete și în același timp interesante.

Află mai multe despre acest birou

3. Birou Kring Element

birou Kring Element - birouri pentru acasă ieftineDacă îți doreși un birou simplu, rezistent și ieftin, atunci Kring Element te-ar putea interesa. Vine în trei combinații cromatice, Sonoma, Cires/Fag și Wenge/Ferrara. Se asamblează ușor și se va asorta foarte bine cu majoritatea mobilierului pe care îl ai deja în casă.

Marele beneficiu al acestui birou îl constituie scobitura din față, lăsând un spațiu confortabil pentru scris.

Are un preț foarte accesibil și dispune de livrare gratuită pe eMag.

Află mai multe despre acest birou

4. Birou pe colț MarcelProd

Birou pe Colt MarcelProd - birouri pentru acasă de tip colțarÎți dorești un birou pe coț ieftin? Atunci te-ar putea interesa acest produs. E disponibil în mai multe nuanțe: Wenge, Sonoma și Cireș.

În partea dreaptă dispune de un mic dulap cu ușă și un spațiu de depozitare.

Vine la un preț foarte accesibil, e ușor de montat și e potrivit pentru tine dacă ai nevoie de un simplu birou pe colț.

Află mai multe despre acest birou

5. Birou Jenga Walnut

Birou Jenga Walnut - birouri pentru acasă neconvenționaleDacă-ți dorești un birou ieșit din comun, care să spargă monotonia și să-ți stimuleze creativitatea, probabil biroul Jenga Walnut ți se potrivește.

Elementul interesant este reprezentat, evident, de spațiile de depozitare așezate aleaotriu, în mod intenționat.

Acest birou cucerește prin simplitatea sa, cât și prin design-ul ieșit din comun.

Află mai multe despre acest birou

6. Birou cu bibliotecă încorporată Master Modella

6. Birou cu bibliotecă încorporată Master Modella - birouri pentru acasăIubești cărțile și vrei să le ai mereu aproape? Sau poate proiectele tale necesită documentare continuă? Atunci ți-ai găsit biroul!

Master Modella este perfect pentru iubitorii cărților care nu au destul spațiu pentru încă o bibliotecă. Practic, în loc de un birou normal, ai un biblioteco-birou. Cât de tare poate fi asta?

Având un design minimalist, se va integra de minune aproape în orice cameră.

Află mai multe despre acest birou

7. Birou EcoAmbient

birou EcoAmbient - birouri pentru acasă - birou eco din lemn masiv - birou unicDacă gusturile tale sunt mult mai rafinate, iar tot ce ai văzut până acum te-a plictisit, îți prezentăm biroul EcoAmbient.

Este un birou de înaltă calitate, confecționat din lemn masiv, reciclat. Aspectul vintage și design-ul sofisticat se va împleti perfect cu personalitatea ta. Biroul EcoAmbient va fi un partener de nădejde în proiectele tale creative.

Culorile diferă de la un model la altul, ceea ce înseamnă că fiecare model e unic.

Află mai multe despre acest birou

Alte aspecte de care să ții cont atunci când ești în căutare de birouri pentru acasă

Iată alte câteva lucruri importante de care ar fi bine să ții cont, atunci când ieși la vânătoare de birouri pentru acasă:

  • Ai grijă ca pachetul pe care îl primești să fie complet. Uneori, birourile vin în mai multe colete. Fii atent să le primești pe toate.
  • Verifică starea coletului în prezența curierului. În caz că nu-ți confine ceva îl poți refuza pe loc
  • Pentru orice probleme întâlnite pe parcurs, contactează magazinul. În cazul puțin probabil în care lipsesc anumite piese, ai putea beneficia de un voucher de cumpărături sau ai putea returna produsul în termen de 15 sau 30 de zile.

Concluzie

În acest articol am selectat atât birouri ieftine, cât și birouri mai scumpe, dar care își justifică prețul. Îți poți găsi biroul potrivit, orice buget ai avea.

Ține cont de sfaturile noastre și vei avea o experiență plăcută în vânătoarea de birouri pentru acasă. Îți urăm mult succes în alegerea biroului și în proiectele care se vor naște lucrând la acesta!

Distribuie acest articol prietenilor tăi și ajută-i să găsească și ei un birou potrivit.

Editors
Editorshttps://homeadvice.ro
„Editors” este o echipă dedicată de mai mulți scriitori, editori și experți care colaborează pentru a creea articole practice și foarte bine documentate pentru cititorii Home Advice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cum să faci curățenie în mai puțin de 30 de minute – Sfaturi de la un expert

Încă aștepți ziua aceea cu 25 de ore pentru a avea mai mult timp să faci curățenie în casă? Printre activitățile cotidiene ce țin...

Cum să dormi mai bine – 9 Recomandări Dovedite Științific

Mă trezesc mereu obosit(ă). De ce nu pot să dorm? Cum pot dormi mai bine noaptea? Oare trebuie să iau pastile pentru somn? Ce...

Galerie Foto: 35 de piscine minunate de care te vei îndrăgosti pe loc

Cine nu-și dorește o piscină fix în curtea sa? Poate că pare un vis greu de atins, însă în vremurile prospere în care trăim...

Cum alegi corect un cuptor cu microunde? Nu arunca banii pe cel mai scump!

La mai bine de 70 de ani de la inventarea cuptorului cu microunde în scopuri militare și la aproape 50 de ani de la...

Cum alegi mașina de spălat rufe? 14 Aspecte importante de care să ții cont

Mașina de spălat rufe este cu siguranță unul dintre electrocasnicele cele mai importante atunci când luăm în considerare utilarea spațiului locativ cu acestea. Pe lângă...