Acasă Decorațiuni 10 tablouri moderne care-ți vor ridica starea de spirit

10 tablouri moderne care-ți vor ridica starea de spirit

Nu e nevoie să dai explicații. Pur și simplu îți plac tablourile. Te inspiră și-ți oferă sentimentul de „acasă”. Noi te înțelegem perfect, tocmai de aceea ți-am pregătit această listă de 10 tablouri moderne care-ți vor înfrumuseța casa imediat.

Fie că te-ai mutat de curând sau ai nevoie de o schimbare rapidă în casa ta, simți că un tablou modern e ceea ce lipsește din peisaj. E ceva normal. Cu toții avem nevoie de diversitate, de inspirație și de un loc pe care să-l putem numi din toată inima „acasă”.

De ce simțim nevoia să avem tablouri în casă?

Culorile ne influențează starea de spirit. Acest fapt este dovedit științific, iar cercetătirii au numit acest lucru cromoterapie. Există boli care pot fi tratate prin cromoterapie, așa că nu e de mirat faptul că avem nevoie de culori în jurul nostru, mai ales acasă, locul în care ne dorim să ne simțim relaxați și în siguranță.

Mai multe despre cromoterapie și cum funcționează aceasta poți afla din acest articol de pe CSID.

10 tablouri moderne – Selecția Home Advice

O casă ai cărei pereți plâng singuratici este o casă monotonă și sumbră. Iar această stare ne este imediat transmisă, deoarece avem o legătură profundă cu locul pe care-l numim „acasă”.

Nu lăsa acest lucru să se întâmple. Alege unul dintre aceste tablouri moderne și vei observa imediat cum stresul și gândurile negative vor dispărea, lăsând locul energiei, inspirației și trăirilor pozitive.

Tablou Canvas – Wild Poppies II, 50 x 100 cm

tablou modern Wild Poppies II, 50 x 100 cm care face parte din selecția de tablouri moderne home advice.

Însuflețește-ți peretele cu acest tablou floral care te va răsplăti de fiecare dată cu un sentiment liniștitor. Este un tablou de înaltă calitate vândut de Norand pe magazinul online eMag.

Cei care au cumpărat acest tablou minunat au fost foarte mulțumiți de experiența pe care au avut-o.

„Îmi place extraordinar de mult, e un tablou vesel și primitor. Nota 10 pt tablou și 10 pt eMAG. Mulțumim că existați.” (Recenzie pe eMag)


Află mai multe despre acest tablou

Tablou modern Coloured Mist

Tablou modern Coloured Mist care face parte din selecția de tablouri moderne home advice.

Tabloul Coloured Mist este o combinație de culori reci care te vor liniști de fiecare dată când îl vei privi. Îți transmite o stare de zen aproape inexplicabilă și te încarcă cu inspirație și recunoștință.

Este un tablou modern care poate fi regăsit în mai multe dimensiuni, pentru a se potrivi perfect în locuința ta.

Află mai multe despre acest tablou

Set 5 tablouri Romantic

Set 5 tablouri Romantic care face parte din selecția de tablouri moderne home advice.

Dacă ești o fire romantică, atunci acest set de tablouri s-ar putea să-ți atraga atenția. Este confecționat din plăci printate de MDF. MDF-ul
este un material folosit în industria mobilei, de o calitate mai ridicată față de Placă aglomerată din lemn. MDF-ul se obține din bușteni, dar și din resturi decojite care sunt lipite cu rășini și extrudate în plăci. (sursa).

Acest tablou modern cu trandafiri de culoare roșu intens exprimă pasiune, exuberanță, senzualitate și dominanță.

Află mai multe despre acest tablou modern

Set 5 tablouri Sunset

Set 5 tablouri Sunset care face parte din selecția de tablouri moderne home advice.

Seturile de tablouri au devenit deja un trend în ultimul timp. Dacă ești o fire minimalistă și te inspiră simplitățile naturii, atunci acest tablou modern este pentru tine.

Un set de tablouri necesită o doză mai mare de atenție la instalare, însă în final vei obține un rezultat care-ți va aduce liniște și satisfație pentru o lungă perioadă de timp.

Află mai multe despre acest tablou

Set 5 tablouri Venice

Set 5 tablouri Venice care face parte din selecția de tablouri moderne home advice.

Veneția. Mai e nevoie de o altă prezentare?

Dacă energia, dinamismul și forfota oamenilor de zi cu zi este ceea ce-ți oferă inspirație, atunci peretele tău s-ar îndrăgosti pe loc de acest set de tablouri moderne.

Culoarea predominantă, galbenul, este o culoare încărcată cu energie pozitivă, cu efect calmant și care ne ajută să ne concentrăm, să depășim problemele de zi cu zi și să luăm rapid cele mai bune decizii.

Află mai multe despre acest tablou

Set 3 tablouri cu ceas Podes

Set 3 tablouri cu ceas Podes care face parte din selecția de tablouri moderne home advice.

Acest tablou modern reprezintă un alt motiv de relaxare. te va întâmpina de fiecare dată cu căldură, iar indiferent de starea pe care o vei avea atunci când vei ajunge acasă, cu siguranță te vei simți mai bine.

În plus, față de alte tablouri obișnuite, acesta dispune de un ceas interesant.

Dacă te simți bine să fii în centrul atenției și-n lumina reflectoarelor, atunci galbenul este culoarea care te reprezintă. (sursa)

Află mai multe despre acest tablou

Tablou modern pictat manual, abstract

Tablou modern pictat manual, abstract care face parte din selecția de tablouri moderne home advice.

Cineva spunea odată că „ Pictura este poezie tăcută.” (Plutarh). Există oameni care s-ar putea holba ore în șir la un tablou abstact încărcându-se de fiecare dată cu o doză de inspirație și poftă de viață. Dacă ești o astfel de persoană, atunci e timpul să-ți însufletești pereții cu o pictură abstractă modernă.

Acesta este un tablou original, pictat manual, rezultat prin procesul de fuziune a culorilor. Te va întâmpina de fiecare dată cu o doză de energie și bucurie, mulțumită culorilor sale vii.

Află mai multe despre acest tablou

Condimente

Tablou modern Condimente care face parte din selecția de tablouri moderne home advice.

Bucătăria ta a devenit un loc plictisitor? Nicio problemă. Cred că e timpul pentru diversificare, iar în acest sens ți-am pregătit câteva condimente speciale. Ce-ai zice de… un tablou cu condimente?

Dacă-ți trezește câtuși de puțin interesul, înseamnă că te afli printre puținii oameni care au pasiune pentru așa ceva. Bucătăria ta are nevoie de un strop pe dinamică, iar acest tablou o poate oferi la un preț foarte accesibil.

Află mai multe despre acest tablou

Tablou modern Glamour

Tablou modern Glamour care face parte din selecția de tablouri moderne home advice.

Te pasionează senzațiile puternice, viața de noapte, adrenalina și stilul glamour? Atunci poți spune că ți-ai găsit animăluțul de companie potrivit: tabloul Glamour.

Află mai multe despre acest tablou

Tablou modern – Pod Brooklin

Tablou modern - Pod Brooklin care face parte din selecția de tablouri moderne home advice.

American dream, baby? Hell yeah!

Dacă „big city life” este ceea ce te reprezintă și-ți dorești să ajungi cândva în New York, atunci acest tablou îți paote servi drept panou de vise.

Află mai multe despre acest tablou

Concluzie

Ceea ce vedem în jur ne influențează în mod direct starea de spirit. De ce să lăsăm pereții goi să ne transmită energia lor monotonă când îi putem decora cu ceea ce ochii noștri iubesc?

Casa noastră este locul cel mai important în care ne petrecem o mare parte din viață și ar trebui să o iubim la fel cum ne iubim pe noi înșine. Alege tabloul care te inspiră cel mai mult și pregătește-te să trăiești din ce în ce mai multe sentimente pozitive atunci când ești acasă.

Editors
Editorshttps://homeadvice.ro
„Editors” este o echipă dedicată de mai mulți scriitori, editori și experți care colaborează pentru a creea articole practice și foarte bine documentate pentru cititorii Home Advice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cum să faci curățenie în mai puțin de 30 de minute – Sfaturi de la un expert

Încă aștepți ziua aceea cu 25 de ore pentru a avea mai mult timp să faci curățenie în casă? Printre activitățile cotidiene ce țin...

Cum să dormi mai bine – 9 Recomandări Dovedite Științific

Mă trezesc mereu obosit(ă). De ce nu pot să dorm? Cum pot dormi mai bine noaptea? Oare trebuie să iau pastile pentru somn? Ce...

Galerie Foto: 35 de piscine minunate de care te vei îndrăgosti pe loc

Cine nu-și dorește o piscină fix în curtea sa? Poate că pare un vis greu de atins, însă în vremurile prospere în care trăim...

Cum alegi corect un cuptor cu microunde? Nu arunca banii pe cel mai scump!

La mai bine de 70 de ani de la inventarea cuptorului cu microunde în scopuri militare și la aproape 50 de ani de la...

Cum alegi mașina de spălat rufe? 14 Aspecte importante de care să ții cont

Mașina de spălat rufe este cu siguranță unul dintre electrocasnicele cele mai importante atunci când luăm în considerare utilarea spațiului locativ cu acestea. Pe lângă...