Acasă Bucătărie 5 Tigăi Grill Tefal care te vor face să adori grill-ul în...

5 Tigăi Grill Tefal care te vor face să adori grill-ul în bucătărie

Se spune că o Tefal nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie modernă. Toată lumea laudă și ridică în slăvi tigăile Tefal, dar este oare adevărat că aceste tigăi sunt cele mai bune?

Chiar se merită să plătești prețul unei tigăi grill Tefal? E sănătos să gătești la o astfel de tigaie? Ce tigaie grill Tefal ar trebui să-ți cumperi?

Citește în continuare. Din acest articol vei afla toate răspunsurile. În plus, ți-am făcut o listă cu cele mai apreciate și iubite 5 tigăi grill Tefal, în caz că vrei să-ți cumperi una.

pui-la-tigaie-grill

De ce o tigaie grill Tefal nu ar trebui să lipsească din bucătăria ta?

O tigaie grill îți poate aduce aroma de grătar chiar la tine în bucătătie, iar odată cu aceasta, și zâmbetul pe buzele membrilor familiei tale.

În plus, gătitul la o tigaie grill este și un mod mai sănătos de a prepara mâncarea, față de alte tehnici.

Există mai multe alternative pentru grătarul autentic, de la tigăi grill până la grill-uri speciale pentru aragaz, însă o tigaie grill Tefal va fi întotdeauna o alegere inspirată.

O astfel de tigaie se folosește foarte ușor, nu emană substanțe toxice, nu lipește mâncarea, prepară foarte bine și se curăță fără mare efort.

Este perfectă pentru orice novice în bucătărie sau pentru o bucătăreasă mereu pe fugă care dorește să obțină texturi perfecte și arome irezistibile.

Pur și simplu te vei îndrăgosti de o astfel de tigaie. Iar dacă încă nu ești convins/ă, citește până la final.

Cele 5 Tigăi Grill Tefal

…care te vor face să adori grill-ul pregătit în bucătăria ta.

Mai întâi de toate, iată care sunt cele mai apreciate și iubite tigăi grill Tefal. Majoritatea beneficiază de oferte sau reduceri, astfel încât tu să plătești un preț cât mai avantajos, în caz că vrei să-ți cumperi una.

Imediat după această listă îți voi prezenta câteva trucuri și informații cheie despre tigăile grill Tefal, astfel încât să folosești o astfel de tigaie precum un bucătar experimentat.

1. Tigaie grill Tefal Invissia, 26 x 26 cm

Tigaie grill Tefal Invissia, 26 x 26 cm
Tigăi Grill Tefal

Tigaia Tefal Invissia este una dintre cele mai populare tigăi grill pentru că este și una dintre cele mai ieftine. Aceasta poate fi găsită în majoritatea magazinelor online și offline de specialitate.

Gama te tigăi Tefal Invissia a fost special concepută pentru începătorii care își doresc rezultate delicioase fără prea multe complicații. Dispune de sistemul Thermo-Spot, care îţi indică temperatura ideală pentru a începe să găteşti.

Părerile despre tigaia Tefal Invissia sunt foarte bune. O astfel de tigaie este bine venită în orice bucătărie de familie.

Este foarte bună, rezistentă, se curăță ușor, nu se lipește nimic de ea, merită garantat! – Recenzie eMag

Prețurile pot fi înșelătoare! Pentru că este o tigaie entry-level, prețul său este destul de mic, însă unele magazine profită de faptul că este o tigaie Tefal și tind să vândă această tigaie la suprapreț.

Poți găsi Tigaia grill Tefal Invissia la un preț avantajos pe EvoMag

O mai poți găsi și pe: eMag, Badabum sau elefant

2. Tigaie Grill Tefal Performa 26 x 26 cm

Tigăi Grill Tefal

Tigaia grill Tefal Performa nu se deosebește foarte mult de Invissia. Practic, este aceeași tigaie, însă de data aceasta dispune de anumite elemente care o scoate puțin în evidență, cum ar fi mânerul cromat.

Ca orice tigaie Tefal, este rezistentă și robustă, iar preparatele vor ieși de fiecare dată delicioase, fără să se lipească.

Cu toate acestea, credem că diferența de preț nu se justifică. De aceea, dintre această tigaie și Tefal Invissia, cea mai bună alegere este a doua variantă.

Poți găsi tigaia grill Tefal Performa pe eMag

3. Tigaie Grill Tefal Talent Pro 26 x 26 cm

Tigăi Grill Tefal

Credem că aceasta este cea mai bună achiziție când vine vorba de tigăi grill.

Tigaia grill Tefal Talent Pro face parte din gama superioară de tgăi Tefal.

Dispune înveliş TITANIUM EXCELLENCE ce durează cu până la 3 ori mai mult față de tigăile Tefal de clasă mai joasă, care dispun de învelișul TITANIUM FORCE.

Dacă vrei să-ți cumperi o tigaie grill care să funcționeze impecabil de fiecare dată și să dureze ani la rândul, atunci aceasta este tigaia pe care o cauți.

Poți găsi tigaia grill Tefal Talent Pro la un preț avantajos pe EvoMag

O mai poți găsi și pe eMag, Badabum sau elefant

4. Tigaie Grill Tefal Just, 26 x 26 cm

Tigăi Grill Tefal

Aceasta este încă o tigaie Tefal foarte lăudată și apreciată de către utilizatori.

Totuși, striațiile acestei tigăi sunt destul de mici. Nu iese cu nimic în evidență față de Invissia sau Performa, așa că dintre aceste trei tigăi te sfătuim să o alegi pe cea care are un preț mai avantajos.

Poți găsi tigaia grill Tefal Just la un preț accesibil pe EvoMag

O poți găsi și pe eMag

5. Tigaie Grill Tefal Character, 26×26 cm

tigaie Grill Tefal Character, 26x26 cm
Tigăi Grill Tefal

Tefal Character este o tigaie grill profesională ce dispune de un înveliș interior antiaderent cu inserții din Titan, care o face de până la 2 ori mai rezistentă decât tigăile Tefal obișnuite.

Tefal Character este o tigaie grill profesională ce dispune de un înveliș interior antiaderent cu inserții din Titan, care o face de până la 2 ori mai rezistentă decât tigăile Tefal obișnuite.

Este o tigaie robustă ce dispune de striații evidențiate pentru a obține un grătar autentic și savuros.

Pe acest grill iese un grătar foarte bun. Carnea nu se arde și nu scoate fum. Este foarte grea și cred că din acest motiv încălzirea se face uniform. – Recenzie eMag

Tigaia grill Tefal Character apare pe EvoMag, Badabum sau eMag

Este sănătos să gătești folosind o tigaie Tefal?

Tigăile Tefal și toate celelalte tigăi antiaderente au devenit foarte populare în bucătăriile românilor. Acest lucru a ridicat un semn de întrebare: Cât de sănătos este să gătești folosind o tigaie Tefal?

Majoritatea tigăilor antiaderente, inclusiv renumitele tigăi Tefal, sunt fabricate dintr-un material numit PTFE sau teflon. 

Conform specialiștilor, teflonul nu este dăunător pentru sănătate, după cum confirmă și website-ul de specialitate The Health Cloud

PTFE sau teflonul este un produs chimic format din carbon și fluorură. Cu toate că acest lucru ți-ar putea ridica suspiciuni, de fapt teflonul este foarte stabil din punct de vedere chimic. Acesta nu reacționează cu acizi, alcalini, grăsimi sau cu orice altceva.

PFOA este o altă chimicală folosită în fabricarea teflonului. Această chimicală este dăunătoare organismului, însă în produsul finit aceasta nu se regăsește.

Teflonul nu cauzează cancer, conform organizației American Cancer Society.

În concluzie, gătitul la o tigaie Tefal sau la o tigaie fabricată din teflon este foarte sănătos.

Măsuri de precauție pentru tigăile grill Tefal

Dacă vrei să folosești o tigaie grill Tefal în cele mai bune condiții și să obții cele mai bune rezultate, atunci citește în continuare.

  • Nu folosi tigaia Tefal la temperaturi ridicate. Chiar și atunci când preîncălzești tigaia, folosește o flacără medie. Tigăile Tefal se încălzesc foarte repede. Acestea își pot pierde din proprietăți și pot deveni periculoase atunci când sunt încălzite excesiv, fără conținut.
  • Nu supune tigaia Tefal la șocuri termice. De exemplu, nu turna apă rece peste aceasta imediat ce ai terminat de gătit. Las-o să se răcească mai întâi.
  • Pentru a-i menține proprietățile cât mai mult timp, după folosire unge tigaia cu un strat subțire de ulei și arde-o pe foc pentru puțin timp.
  • Cu toate că teflonul rezistă detul de bine la zgârieturi, nu este recomandat să folosești ustensile metalice în combinație cu o tigaie Tefal.

Acestea au fost cele mai importante aspecte pe care le-am extras din manualul de utilizare al tigăilor Tefal. Îți recomandăm să citești și manualul dacă ai timp pentru că vei descoperi cu siguranță lucruri interesante.

Editors
Editorshttps://homeadvice.ro
„Editors” este o echipă dedicată de mai mulți scriitori, editori și experți care colaborează pentru a creea articole practice și foarte bine documentate pentru cititorii Home Advice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cum să faci curățenie în mai puțin de 30 de minute – Sfaturi de la un expert

Încă aștepți ziua aceea cu 25 de ore pentru a avea mai mult timp să faci curățenie în casă? Printre activitățile cotidiene ce țin...

Cum să dormi mai bine – 9 Recomandări Dovedite Științific

Mă trezesc mereu obosit(ă). De ce nu pot să dorm? Cum pot dormi mai bine noaptea? Oare trebuie să iau pastile pentru somn? Ce...

Galerie Foto: 35 de piscine minunate de care te vei îndrăgosti pe loc

Cine nu-și dorește o piscină fix în curtea sa? Poate că pare un vis greu de atins, însă în vremurile prospere în care trăim...

Cum alegi corect un cuptor cu microunde? Nu arunca banii pe cel mai scump!

La mai bine de 70 de ani de la inventarea cuptorului cu microunde în scopuri militare și la aproape 50 de ani de la...

Cum alegi mașina de spălat rufe? 14 Aspecte importante de care să ții cont

Mașina de spălat rufe este cu siguranță unul dintre electrocasnicele cele mai importante atunci când luăm în considerare utilarea spațiului locativ cu acestea. Pe lângă...